Lærespill

Tante Grønn, Brun og Fiolett Lotto

Elsa Beskow

Varenr:7393182801132
Tante Grønn, Brun og Fiolett Lotto Elsa Beskow
219,-
Et nydelig gjensyn med Tante Brun, Tante Grønn og Tante Fiolett, onkel Blå Petter og Lotte. Nydelige 9 nydelige motiver fra de kjære barnebøkene. Et hyggelig spill for 2-4 personer. Kan spilles som vanlig Lotto eller Huske spill. Spilleregler følger med. Passer for barn 3 +
-+
11 på lager
I et lite gult hus i en liten by bor det tre tanter: Tante Grønn, tante Brun og tante Fiolett. Sammen med dem bor den lille svarte puddelen Prikk. En dag stikker Prikk av. Da tantene er ute og leter etter hunden, møter de to foreldreløse barn, Petter og Lotte. Barna bor hos Vaske-Kristine som egentlig ikke vil ha dem hos seg. Tenk om de kan få være hos de snille tantene? Elsa Beskow ble født i Stockholm i 1874. Hun utdannet seg ved den tekniske skolen, og ble siden lærer. Hun giftet seg med læreren og teologen Natanael Beskow og sammen fikk de 6 barn.
I 1894 begynte hun å publisere barnebladet ”Jultomten”. Hennes første bok ble utgitt i 1897. Den het "Sagan om den lilla, lilla gumman". Gjennombruddet sitt som billedbokkunstner fikk hun i 1901 med den klassiske boken "Puttes eventyr i blåbærskogen". Den boken hun kanskje er aller mest kjent for kom ut i 1918 og heter "Tante Grønn, Tante Brun og Tante Fiolett". Senere ble det utgitt flere bøker om de tre tantene.
Temaet i mange av Elsa Beskows bøker er forholdet mellom barn og voksne og barns selvstendige initiativ. Bildene hennes er ofte store med detaljer av naturen, og virkeligheten er ofte kombinert med elementer fra eventyr.

Produktinformasjon

Vekt 692 gram
Lengde 22cm
Bredde 22cm
Høyde 2.5cm


Kundeanmeldelser

642