Mummi Puslespill 1000 I døren

1000 brikker

Varenr:790101
Mummi Puslespill 1000 I døren 1000 brikker Mummi Puslespill 1000 I døren 1000 brikker
299,-

Bli med Mummitrollene til Mummidalen! Her møter du det kjente motivet "I døren" der du pusler Mummimamma og Mummipappa i døren på Mummihuset. Puslespillet er på 1000 brikker og ferdig lagt er det 48 x 68 cm.

Det følger med et ark med bildet av ferdig puslet puslespill i esken.

-+
50+ på lager
Hele verden kjenner seg igjen i Mummitrollet og alle de andre som bor i Mummidalen. Det er ikke hvordan de ser ut, det er langt fra gjenkjennelig. Men det er typene, egenskapene, oppførselen og væremåtene. Det likner faktisk – på en prikk – oss mennesker i all vår mangfoldighet. Vi kjenner igjen de selvopptatte, de støttende og omsorgsfulle, de utforskende, opprørske og eventyrlystne. Vi kjenner igjen de feige, de brautende, de klagete. Og de nevrotiske. Og vi kjenner igjen hjelperne, de som strekker ut en hånd til de utstøtte, de små og ofte usynlige. Vi kjenner igjen byråkratene, nerdene, de som vil styre livene våre, og vi kjenner igjen det som truer oss.
Og så er det kjærligheten - til familien, til vennene, til hjemstedet – alt det som knytter mennesker sammen. Mummidalen er full av empati, av omsorg og anerkjennelse. Mummidalen er full av kjærlighet. Det finnes kosedyr av mange av figurene i Mummidalen. Det finnes kopper og tallerkener i emaljert stål, små bordbrett, pusle- og memospill og andre produkter som er ypperlige gaver. Mummiverden er stor.

Produktinformasjon

Vekt 700 gram
Lengde 24cm
Bredde 20cm
Høyde 5cm


Kundeanmeldelser

55870