Mummi Nattlys Snorkfrøken hard plast

22 cm

Varenr:MM37171
Mummi Nattlys Snorkfrøken hard plast 22 cm Mummi Nattlys Snorkfrøken hard plast 22 cm Mummi Nattlys Snorkfrøken hard plast 22 cm
699,-
Snorkfrøken nattlampe gir et nydelig og beroligende sovelys for alle små, og slår seg automatisk av etter 15 minutter. Det svake og hvite lyset er veldig godt egnet for en kveld på barnerommet. Berør lampen for å justere på lysstyrken. Lampen er i hardplast. Fire forskjellige alternativer – tre lysstyrkenivåer og på/av. Det følger med en USB-kabel som også har av- og på bryter. Strømforsyningsvelger i bunnen. Lampen kan og brukes med batterier 3 x AAA. Disse medfølger ikke. Ikke egnet for barn under 3 år.
-+
6 på lager
Snorkfrøken er kjæreste med Mummitrollet, som synes hun er veldig vakker. Hun har lange øyevipper og en blond lugg, og en gullring rundt den ene foten. Hun er veldig følsom og søker ofte trøst hos Mummitrollet. Snorkfrøken er flørtete, og vil gjerne leke leker om en vakker heltinne og en redningshelt av mummitype. «Skal vi leke at jeg er vidunderlig vakker, og at du bortfører meg», sier hun et sted. Men Snorkfrøken trår til når det trengs. Hun reddet for eksempel Mummitrollet fra en kjempeblekksprut ved å blende den med speilet sitt. Snorkfrøken er en snork. De likner veldig på mummitroll, men kan skifte farge på pelsen.

Produktinformasjon

Vekt 625 gram
Lengde 14cm
Bredde 14cm
Høyde 22cm


Kundeanmeldelser

20