Inspirasjon Forlag AS ble etablert i 1977 med hovedvekt på å levere kort og kalendere med inspirerende og oppmuntrende tekster. Vi holder til på Rolvsøy i Fredrikstad og er i dag 8 dedikerte medarbeidere.

Inspirasjon Forlag importerer og distribuerer kjente papir-merkevarer som Moleskine, Paperstyle, Whitelines og Castelli skrivebøker. I tillegg har vi serier som «Me to You» og «Gorjuss» gaveartikler, samt et bredt utvalg anledningskort. Vi er landsdekkende, med egne selgere som betjener både eksisterende og nye kundegrupper. Du finner oss på en rekke utsalgsteder som bokhandel, blomsterbutikker, gavebutikker og bensinstasjoner.

Inspirasjon Forlag er et dynamisk og stabilt selskap. I disse dager lanseres ny og moderne nettbutikk til både privat – og bedriftsmarkedet. Vi leverer også profileringsartikler med logo til små og store bedrifter. Vi har kontor og lager der vi tar hånd om alt fra ordremottak og fakturering til pakking og utsending. Der har vi også et eget Show Room som står åpent alle hverdager fra klokken 8 – 16.

Velkommen!

Postadresse
Inspirasjon Forlag AS
Postboks 17
1720 Greåker

Besøksadresse
Inspirasjon Forlag AS
Sivløkka 6
1664 Rolvsøy

Telefon: 69 36 18 60
Telefax: 69 36 18 69
Epost: post@inspirasjon.no

Org.nr: NO-819045402-MVA