Hesten Mulle sett m 3 oppbevaringsbokser

Varenr:6416550219603
Hesten Mulle sett m 3 oppbevaringsbokser Hesten Mulle sett m 3 oppbevaringsbokser Hesten Mulle sett m 3 oppbevaringsbokser
249,-
Dette settet med oppbevaringsbokser inkluderer tre bokser i forskjellige størrelser og farger; når de ikke er i bruk, passer boksene inn i hverandre for enklere oppbevaring. Vask for hånd og tørk grundig.
-+
50+ på lager
Hesten Mulle er en liten, lubben ponni med mye personlighet. Han spiller en serie korte tegneserier laget av Lena Furberg, en svensk tegneserieskaper, illustratør og forfatter som er kjent for sine lett gjenkjennelige illustrasjoner, kjent for alle hesteelskere. I tegneseriene sine forteller hun morsomme, sjarmerende og spennende historier med hester i alle raser og størrelser i hovedrollen. Den mest kjente av hestene hennes er Mulle, en ponni hvis tanker, dagdrømmer og tørre humor er det tegneserien formidler. Mulle bor i en stall, eies av en jente som heter Molly, men som Mulle ofte refererer til som ‘Mulles jente’ – Tross alt er Mulle kjent som den mest berømte hesten i verden.

Produktinformasjon

Vekt 480 gram
Lengde 13cm
Bredde 13cm
Høyde 16.5cm


Kundeanmeldelser

29270