Smånissene Kubepuslespill

Elsa Beskow

Varenr:7393182932591
Smånissene Kubepuslespill Elsa Beskow
249,-
Flott kubepuslespill for de minste med 6 motiv fra Elsa Beskow sine nissebarna som bor langt inne i skogen sammen med Nissefar og Nissemor. Vi følger de gjennom de fire årstider med vilter lek med ekornbarn og flaggermusnaboer om sommeren, bær- og soppsanking om høsten, kjelkekjøring i harepus-galopp om vinteren – til våren til slutt bryter frem, og byr på årets største overraskelse for de fire nissebarna. 3 +
-+
20+ på lager
Elsa Beskow ble født i Stockholm i 1874. Hun utdannet seg ved den tekniske skolen, og ble siden lærer. Hun giftet seg med læreren og teologen Natanael Beskow og sammen fikk de 6 barn.
I 1894 begynte hun å publisere barnebladet ”Jultomten”. Hennes første bok ble utgitt i 1897. Den het "Sagan om den lilla, lilla gumman". Gjennombruddet sitt som billedbokkunstner fikk hun i 1901 med den klassiske boken "Puttes eventyr i blåbærskogen". Den boken hun kanskje er aller mest kjent for kom ut i 1918 og heter "Tante Grønn, Tante Brun og Tante Fiolett". Senere ble det utgitt flere bøker om de tre tantene.
Temaet i mange av Elsa Beskows bøker er forholdet mellom barn og voksne og barns selvstendige initiativ. Bildene hennes er ofte store med detaljer av naturen, og virkeligheten er ofte kombinert med elementer fra eventyr.

Produktinformasjon

Vekt 345 gram
Lengde 16.5cm
Bredde 12.5cm
Høyde 4cm


Kundeanmeldelser

658