Inspirasjon – din Mummi- og gavebutikk på nett!

Inspirasjon Forlag AS er et dynamisk og stabilt selskap som ble etablert i 1977 med hovedvekt på å levere kort og kalendere med inspirerende og oppmuntrende tekster.

 

I dag har Inspirasjon satset innenfor et nytt segment, der vi selger og distribuerer kjøkken-, interiør og barneprodukter for flere kjente utenlandske merkevarer som f.eks. Muurla, Martinex, BarboToys m. fl. I tillegg jobber vi med egne lisenser i Norge på utvalgte Mummi- og Mariusprodukter.

Dette nye segmentet inneholder produkter med kjente og kjære motiver man kan huske fra sin barndom, men som også er høyst aktuelle i dag. Blant disse er Mummi, Mamma Mø, Pippi Langstrømpe, Emil fra Lønneberget, Albert Åberg, i tillegg til karakterer som Gruffalo, Belle & Boo og Peppa Gris.

 

Vi har lang og bred erfaring når det gjelder salg til bokhandel, leketøysforretninger og andre kanaler på det norske markedet.

Tre selgere reiser rundt i Norge og besøker kunder kontinuerlig. Ta kontakt med oss dersom du vil ha besøk.

 

Inspirasjon holder til på Rolvsøy i Fredrikstad, med kort avstand fra Oslo, Sarpsborg og Moss. Her har vi kontor og lager og tar hånd om alt fra ordremottak og fakturering til pakking og utsending.

 

Vi har også et eget showroom med alle våre produkter, som står åpent alle hverdager fra kl. 9.00 – 16.00. Det er mulig å avtale besøk utover denne tiden også.

 

Vi er i dag 12 ansatte og daglig leder er Lars Petter Bruland.

 

Kontakt oss:

Postadresse
Inspirasjon Forlag AS
Postboks 17
1720 Greåker

 

Besøksadresse
Inspirasjon Forlag AS
Sivløkka 6
1664 Rolvsøy

 

Telefon: 69 36 18 60
Epost: post@inspirasjon.no

Org.nr: NO-819045402-MVA