Er du klar til påske? Velg dine favoritt-egg her hos oss!

 

Tradisjonen med egg til påske strekker seg langt tilbake. Nordmenn spiser langt flere egg i påskedagene enn ellers i året. 

Påskeegg fylt med godterier er derimot en nyere tradisjon. På påskeaften får barna ofte papp- eller metallegg fylt med sjokolade og andre søtsaker. Andre gjemmer eggene i hagen og barna selv går på påskeegg-jakt. 

 

Inspirasjon har et større utvalg påskeegg enn noen gang tidligere. Vi har påskeegg med Mummi, Mummipappa, Mummimamma, Snusmumrikken, Sniff, Snorkfrøken, Lille my, Stinky og Marius mønster, samt flere tradisjonelle motiv. I tillegg har vi små dekoregg med oppheng som kan romme en sjokoladebit eller en liten presang.

Finn produkter til å ha i påskeggene her ! 

Påskeegg Flåklypa Solan

15 cm metall

Varenr:770030
Påskeegg Flåklypa Solan 15 cm metall Påskeegg Flåklypa Solan 15 cm metall Påskeegg Flåklypa Solan 15 cm metall
149,-
Flåklypa påskeegg som er laget i tinn med motiv av Solan. Kan tas frem år etter år. Det er og nydelig som dekor. Kan åpnes og legges godteri i! Håndvask, tørkes grundig. Str: 15 cm
-+
50+ på lager

Bli med inn i Flåklypas vidunderlige verden.

Her møter du blant andre den lojale, omsorgsfulle og pessimistiske pinnsvinskikkelsen Ludvig og den optimistiske og uredde skjæra Solan Gundersen.

På julaften dukker Solan og Ludvig opp i en julespesial på NRK. Sammen med blant andre Tove Jansson og Mummi er den norske multikunstneren Kjell Aukrust representert i en stor Nordisk samproduksjon som skal gi julestemning i flere år fremover.

I tillegg har det blitt gitt støtte til en helt ny Flåklypa film med Solan og Ludvig og Reodor i hovedrollene: «Solan og Ludvig skal jorda rundt på 8 dager!»

Inspirasjon Forlag AS skal i årene fremover produsere og selge flere lisensierte Flåklypa produkter.

Produktinformasjon

Materiale Metall
Vekt 99 gram
Lengde 15cm
Bredde 9cm
Høyde 9cm


Kundeanmeldelser

56140