Mummihuset bøttesett

25 cm

Varenr:35516180
Mummihuset bøttesett 25 cm Mummihuset bøttesett 25 cm Mummihuset bøttesett 25 cm Mummihuset bøttesett 25 cm Mummihuset bøttesett 25 cm
249,-
Settet inkluderer en blå bøtte, som ligner det velkjente Mummihuset med bilder av vinduer der Mummikarakterene koser seg. Det følger også med en trakt, som også er et lokk til bøtta og taket på Mummihuset, en spade og to sandformer. Størrelse: 20 x 25 x 20 cm .
-+
50+ på lager
Hele verden kjenner seg igjen i Mummitrollet og alle de andre som bor i Mummidalen. Det er ikke hvordan de ser ut, det er langt fra gjenkjennelig. Men det er typene, egenskapene, oppførselen og væremåtene. Det likner faktisk – på en prikk – oss mennesker i all vår mangfoldighet. Vi kjenner igjen de selvopptatte, de støttende og omsorgsfulle, de utforskende, opprørske og eventyrlystne. Vi kjenner igjen de feige, de brautende, de klagete. Og de nevrotiske. Og vi kjenner igjen hjelperne, de som strekker ut en hånd til de utstøtte, de små og ofte usynlige. Vi kjenner igjen byråkratene, nerdene, de som vil styre livene våre, og vi kjenner igjen det som truer oss.
Og så er det kjærligheten - til familien, til vennene, til hjemstedet – alt det som knytter mennesker sammen. Mummidalen er full av empati, av omsorg og anerkjennelse. Mummidalen er full av kjærlighet. Det finnes kosedyr av mange av figurene i Mummidalen. Det finnes kopper og tallerkener i emaljert stål, små bordbrett, pusle- og memospill og andre produkter som er ypperlige gaver. Mummiverden er stor.

Produktinformasjon

Vekt 220 gram
Lengde 20cm
Bredde 20cm
Høyde 25cm


Kundeanmeldelser

72235