Mummigarn Majakkasaari 100 g

Sjø 814 Blåfarger

Varenr:6412612038144
Mummigarn Majakkasaari 100 g Sjø 814  Blåfarger
160,-
Novita Majakkasaari 100g. Fargene er inspirert av Tove Janssons maritime Mummi-illustrasjoner. Majakkasaari er et flerfarget, 4-lags garn som gir deg et mønster av jevne striper. 75% ull og 25% polyamid. Produktene kan vaskes i maskin på 40 grader. Anbefalt nålestørrelse er 4, eller 3,5 for sokker. Et 100 g nøste har 225 meter garn. Laget i Finland.
-+
50+ på lager
Hele verden kjenner seg igjen i Mummitrollet og alle de andre som bor i Mummidalen. Det er ikke hvordan de ser ut, det er langt fra gjenkjennelig. Men det er typene, egenskapene, oppførselen og væremåtene. Det likner faktisk – på en prikk – oss mennesker i all vår mangfoldighet. Vi kjenner igjen de selvopptatte, de støttende og omsorgsfulle, de utforskende, opprørske og eventyrlystne. Vi kjenner igjen de feige, de brautende, de klagete. Og de nevrotiske. Og vi kjenner igjen hjelperne, de som strekker ut en hånd til de utstøtte, de små og ofte usynlige. Vi kjenner igjen byråkratene, nerdene, de som vil styre livene våre, og vi kjenner igjen det som truer oss.
Og så er det kjærligheten - til familien, til vennene, til hjemstedet – alt det som knytter mennesker sammen. Mummidalen er full av empati, av omsorg og anerkjennelse. Mummidalen er full av kjærlighet.


Kundeanmeldelser

37449