Mummigarn Muumitalo 100 g 152 Turkis

Snork 152 Turkis

Varenr:6412612091521
Mummigarn Muumitalo 100 g 152 Turkis Snork 152 Turkis
145,-
Novita Muumitalo (Mummihuset) garn 100 g kommer i hele 10 Mummi farger og kan brukes til de fleste plagg. Fargene er inspirert av Tove Janssons klassiske Mummi-bøker. Garnet er laget av 75 % ull og 25 % polyamid. Et nøste inneholder ca 225 m med garn. Vi anbefaler pinnestørrelse 4. De ferdige plaggene kan vaskes i maskin på 40 grader. Garnet er laget i Finland.
-+
50+ på lager
Snork er Snorkfrøkens flittige og geniale bror. Han er eksepsjonelt dyktig til å bygge nye maskiner og komme med nye oppfinnelser. Innbyggerne i Mummidalen ber ofte Snork om hjelp til å løse vanskelige problemer.
Snork er også flink med hendene og konstruerer noen ganger sine egne komplekse oppfinnelser i verkstedet sitt. Det var her han bygde sin bisarre flygende innretning. Som en ivrig leser forsker Snork på ting selv og gir deretter kunnskapen og observasjonene sine videre til andre.
Når det er nødvendig, bretter Snork opp ermene og organiserer dyktig selv de mest krevende prosjektene. Presisjon er avgjørende for ham. Han vil ikke nøle med å forklare hvordan han tror problemer kan løses, og det er grunnen til at han betraktes som litt av en know-it-all. Snork har frynser og bruker firkantede briller. I likhet med sin søster, Snorkmaiden, skifter også han farge etter humøret.


Kundeanmeldelser

37359