Mummikopp Emalje - Snusmumrikken

3,7 dl Grønn Retro

Varenr:6416114965083
Mummikopp Emalje - Snusmumrikken 3,7 dl Grønn  Retro Mummikopp Emalje - Snusmumrikken 3,7 dl Grønn  Retro Mummikopp Emalje - Snusmumrikken 3,7 dl Grønn  Retro Mummikopp Emalje - Snusmumrikken 3,7 dl Grønn  Retro Mummikopp Emalje - Snusmumrikken 3,7 dl Grønn  Retro
229,-
Med Mummikoppen til Snusmurikken kan du kanskje få noen rolige og analytiske tanker mens du nyter en kopp kaffe. Emaljekoppen har en myk kantovergang for å skape en behagelig overflate å drikke fra. Emaljekoppen er godkjent for bruk på komfyr, induksjonsplate, ovnen og i oppvaskmaskin. Må ikke brukes i mikrobølgeovn. Koppene er håndlaget og kan derfor variere noe i utseende.
-+
3 på lager
Emalje har vært et tradisjonelt materiale for kjøkkenutstyr og vil vekke minner for mange. I de siste årene har dette materialet gjenvunnet popularitet takket være den utrolige holdbarheten. Alle Muurla emaljeprodukter er laget for hånd med eksepsjonell kvalitet, både i materiale og design. Muurla emaljeprodukter består av en kjerne i karbonstål, som er dobbeltbelagt med emalje.

Produktinformasjon

Vekt 158 gram
Lengde 8cm
Bredde 11cm
Høyde 8cm


Kundeanmeldelser

389