Kjøkkenprodukter med Mummi motiv

Mummikopp Emalje - Blå

2,5 dl Venner

Varenr:6416114966288
En gjeng med venner - Snorkfrøken, Little My, Mummitrollet og Stinky En gjeng med venner - Snorkfrøken, Little My, Mummitrollet og Stinky En gjeng med venner - Snorkfrøken, Little My, Mummitrollet og Stinky En gjeng med venner - Snorkfrøken, Little My, Mummitrollet og Stinky En gjeng med venner - Snorkfrøken, Little My, Mummitrollet og Stinky En gjeng med venner - Snorkfrøken, Little My, Mummitrollet og Stinky
219,-

En gjeng med venner - Snorkfrøken, Little My, Mummitrollet og Stinky har lagt ut for en dag med moro.

Emaljekruset passer til både varme og kalde drikker.

Muurlas emaljevare består av en kjerne av karbonstål som har et dobbeltbelegg av emalje. Produktene er slitesterke og lette. På grunn av disse egenskapene kan gjenstandene også brukes utendørs, i tillegg til tradisjonelle omgivelser.

Kapasitet 2,5 dl. Tåler vask i oppvaskmaskin.

-+
50+ på lager

Emalje har vært et tradisjonelt materiale for kjøkkenutstyr og vil vekke minner for mange. I de siste årene har dette materialet gjenvunnet popularitet takket være den utrolige holdbarheten. Alle Muurla emaljeprodukter er laget for hånd med eksepsjonell kvalitet, både i materiale og design. Muurla emaljeprodukter består av en kjerne i karbonstål, som er dobbeltbelagt med emalje.

Produktinformasjon

Vekt 117 gram
Lengde 8cm
Bredde 8cm
Høyde 7cm


Kundeanmeldelser

41922