Kjøkkenprodukter med Mummi motiv

Mummi Vannflaske 4,5dl - Kjærlighet

Kjærlighet

Varenr:6416550226526
Mummi Vannflaske 4,5dl - Kjærlighet Kjærlighet Mummi Vannflaske 4,5dl - Kjærlighet Kjærlighet
329,-
Vannflaske laget av slitesterkt boreglass. Silikontrekk med Mummi-motiv. Kan brukes til både kald og varm drikke og rommer 4,5 dl. Skrulokk med hempe. Håndvask anbefales.
-+
50+ på lager

Hele verden kjenner seg igjen i Mummitrollet og alle de andre som bor i Mummidalen. Det er ikke hvordan de ser ut, det er langt fra gjenkjennelig. Men det er typene, egenskapene, oppførselen og væremåtene. Det likner faktisk – på en prikk – oss mennesker i all vår mangfoldighet. Vi kjenner igjen de selvopptatte, de støttende og omsorgsfulle, de utforskende, opprørske og eventyrlystne. Vi kjenner igjen de feige, de brautende, de klagete. Og de nevrotiske. Og vi kjenner igjen hjelperne, de som strekker ut en hånd til de utstøtte, de små og ofte usynlige. Vi kjenner igjen byråkratene, nerdene, de som vil styre livene våre, og vi kjenner igjen det som truer oss.
Og så er det kjærligheten - til familien, til vennene, til hjemstedet – alt det som knytter mennesker sammen. Mummidalen er full av empati, av omsorg og anerkjennelse. Mummidalen er full av kjærlighet. Det finnes kosedyr av mange av figurene i Mummidalen. Det finnes kopper og tallerkener i emaljert stål, små bordbrett, pusle- og memospill og andre produkter som er ypperlige gaver. Mummiverden er stor.

Produktinformasjon

Vekt 290 gram
Lengde 7cm
Bredde 7cm
Høyde 19cm


Kundeanmeldelser

46630