Mummi i Vinterland Kort - til/fra lapper

Mummi

Varenr:730099
Mummi i Vinterland Kort - til/fra lapper Mummi Mummi i Vinterland Kort - til/fra lapper Mummi Mummi i Vinterland Kort - til/fra lapper Mummi Mummi i Vinterland Kort - til/fra lapper Mummi
99,-
Mummi i vinterland. 13 søte kort med vintermotiv og 12 til / fra lapper. Størrelse 10,5 x 21 cm
-+
50+ på lager
Hele verden kjenner seg igjen i Mummitrollet og alle de andre som bor i Mummidalen. Det er ikke hvordan de ser ut, det er langt fra gjenkjennelig. Men det er typene, egenskapene, oppførselen og væremåtene. Det likner faktisk – på en prikk – oss mennesker i all vår mangfoldighet. Vi kjenner igjen de selvopptatte, de støttende og omsorgsfulle, de utforskende, opprørske og eventyrlystne. Vi kjenner igjen de feige, de brautende, de klagete. Og de nevrotiske. Og vi kjenner igjen hjelperne, de som strekker ut en hånd til de utstøtte, de små og ofte usynlige. Vi kjenner igjen byråkratene, nerdene, de som vil styre livene våre, og vi kjenner igjen det som truer oss.
Og så er det kjærligheten - til familien, til vennene, til hjemstedet – alt det som knytter mennesker sammen. Mummidalen er full av empati, av omsorg og anerkjennelse. Mummidalen er full av kjærlighet. Det finnes kosedyr av mange av figurene i Mummidalen. Det finnes kopper og tallerkener i emaljert stål, små bordbrett, pusle- og memospill og andre produkter som er ypperlige gaver. Mummiverden er stor.

Produktinformasjon

Materiale FSC papir
Vekt 72 gram
Lengde 7.2cm
Bredde 0.3cm
Høyde 10.5cm


Kundeanmeldelser

32955