Kjøkkenprodukter med Mummi motiv

Mummi oppbevaringsbokser

Sett a 3 stk

Varenr:732004
Mummi oppbevaringsbokser Sett a 3 stk Mummi oppbevaringsbokser Sett a 3 stk Mummi oppbevaringsbokser Sett a 3 stk Mummi oppbevaringsbokser Sett a 3 stk
657,-
Få en herlig start på dagen med disse flotte Mummi oppbevaringsbokser i tinn.  De kommer i sarte pastellfarger – lekre sammen eller hver for seg. Her kommer ingen unna en god start på dagen. God morgen til havregryn eller cerealer, kaffe og te – hva du måtte ønske.  Mummi bokser sett a 3 med motiv av Mummiene. Håndvask og grundig tørking anbefales.
-+
50+ på lager
Hele verden kjenner seg igjen i Mummitrollet og alle de andre som bor i Mummidalen. Det er ikke hvordan de ser ut, det er langt fra gjenkjennelig. Men det er typene, egenskapene, oppførselen og væremåtene. Det likner faktisk – på en prikk – oss mennesker i all vår mangfoldighet. Vi kjenner igjen de selvopptatte, de støttende og omsorgsfulle, de utforskende, opprørske og eventyrlystne. Vi kjenner igjen de feige, de brautende, de klagete. Og de nevrotiske. Og vi kjenner igjen hjelperne, de som strekker ut en hånd til de utstøtte, de små og ofte usynlige. Vi kjenner igjen byråkratene, nerdene, de som vil styre livene våre, og vi kjenner igjen det som truer oss.
Og så er det kjærligheten - til familien, til vennene, til hjemstedet – alt det som knytter mennesker sammen. Mummidalen er full av empati, av omsorg og anerkjennelse. Mummidalen er full av kjærlighet. Det finnes kosedyr av mange av figurene i Mummidalen. Det finnes kopper og tallerkener i emaljert stål, små bordbrett, pusle- og memospill og andre produkter som er ypperlige gaver. Mummiverden er stor.

Produktinformasjon

Vekt 700 gram
Lengde 13,5cm
Bredde 13,5cm
Høyde 24cm


Kundeanmeldelser

36828