Mummi Påskeegg Rosa Sky

15 Metall

Varenr:7340042313298
Rosa påskeegg med Snorkfrøken og Mummi Rosa påskeegg med Snorkfrøken og Mummi Rosa påskeegg med Snorkfrøken og Mummi Rosa påskeegg med Snorkfrøken og Mummi Rosa påskeegg med Snorkfrøken og Mummi
149,-

Mummi påskeegg med motiv av Mummitrollet og Snorkfrøken som svever på en rosa sky. Påskeegget er laget i tinn og kan tas frem år etter år. Det er og nydelig som dekorasjon på barnerommet. Kan åpnes og legges godteri i! Håndvask, tørkes grundig.

Str: 15x9cm.

-+
50+ på lager
Snorkfrøken er kjæreste med Mummitrollet, som synes hun er veldig vakker. Hun har lange øyevipper og en blond lugg, og en gullring rundt den ene foten. Hun er veldig følsom og søker ofte trøst hos Mummitrollet. Snorkfrøken er flørtete, og vil gjerne leke leker om en vakker heltinne og en redningshelt av mummitype. «Skal vi leke at jeg er vidunderlig vakker, og at du bortfører meg», sier hun et sted. Motivet er fra den animerte serien Moominvalley, som har gitt et nytt visuelt uttrykk til Tove Janssons elskede fortellinger om Mummitrollet og familien hans. Med inspirasjon fra originalillustrasjonenes samspill mellom lys og skygge har man på en dyktig måte klart å skape en følelse av eventyr i Mummidalen og omgivelsene i 3D-animasjonene. Fortellingens nye form, det tredimensjonale formatet, løfter fortellingene til et nytt nivå.

Produktinformasjon

Vekt 99 gram
Lengde 15cm
Bredde 9cm
Høyde 9cm


Kundeanmeldelser

185