Novita er en av få produsenter som kun tilvirker produktene sine i Finland eller England. Alle deres garnnøster kommer fra sauer fra Skandinavia eller det Skotske høylandet. 

 

Vi har laget ferdig garnpakker med herlige oppskrifter på alt fra sokker, skjerf og luer til gensere, jakke og babyteppe. Hver pakke kommer med oppskrift, samt det antallet nøster som du trenger til akkurat din størrelse. Vi har motiver innenfor Mummimamma, mummipappa, Lille my, snorkfrøken, Hattifnatter, Snorkfrøken og flere. Dette for å gjøre det enkelt og greit for deg å bestille.

Garnpakke - Mummi Lue figurer

Grå og sort

Varenr:780105
Grå og svart lue med mummimotiv Grå og svart lue med mummimotiv Grå og svart lue med mummimotiv Grå og svart lue med mummimotiv
513,-

To nydelige luer i størrelse 50 og 54.  En til deg og en til meg. Inneholder 5 nøster.

 

Luene  er strikket i Novita Muumit-garn. Fargene er inspirert av Tove Janssons klassiske Mummi-bøker. Muumit er et mykt garn som er laget av 55 % merinoull og 45 % bomull.

 

Laget i Finland. De ferdige luene  kan vaskes i maskin på 30 grader.

 

-+
50+ på lager

Design Susanna Mertsalmi


Størrelse omkrets rundt hodet lett strukket 50(54) cm


Garnforbruk Novita Muumit


bunnfarge: Knøttet (400) eller Stinky (099) litt under 100(100) g og mønsterfarge: Mummitrollet (007) litt under 50(50) g


Strømpepinner nr 3 eller etter eget håndlag.


Strikketeknikker:

Glattstrikk rundt: strikk alle omgangene rett. Mønsterstrikk rundt: strikk glattstrikk etter diagrammet og oppskriften. Fest trådsprang som er lengre enn 4 m ved å tvinne trådene om hverandre.

Tetthet 26 m mønsterstrikk = 10 cmKundeanmeldelser

37548