Garnpakke - Mummi babyteppe grønn

80 x 80 cm

Varenr:780131
Grønt babyteppe med mummimotiv Grønt babyteppe med mummimotiv
680,-

Nydeligste Mummi Baby teppe 80 x 80 cm. Garnpakken inneholder mønster på norsk.   Teppet  er strikket i Novita Huviretki-garn.  Fargene er inspirert av Tove Janssons klassiske Mummi-figurer. Huviretki er et mykt garn som er laget av 60 % ull og 40 % polyamid. Laget i Finland. Babyteppet  kan vaskes i maskin på 40 grader.

 

-+
50+ på lager

Design Minna Metsänen


Teppets størrelse ca. 80 x 80 cm


Garnforbruk Novita Huviretki:


(379)grønn 400 g,
(004) snøfonner 100 g og
litt Novita Muumitalo i fargene Stinky (099) og Nurket (229) til brodering.

Pinner Novita 4 mm eller etter eget håndlag samt 2 strømpepinner 3½ mm til kanten.


Strikketeknikker:

Rett glattstrikk: strikk m rett på retten og vrangt på vrangen. Rillestrikk: strikk m rett på retten og rett på vrangen.

Intarsiastrikk: strikk etter oppskriften. Mummitroll-figuren strikkes som intarsia etter diagrammet. Intarsia betyr at du tar et eget nøste til hver fargedel og tvinner trådene i de forskjellige fargene om hverandre på vrangen i overgangene i hvert lag, slik at det ikke oppstår hull.


Du kan også strikke bokstavene og figurene som mønsterstrikk.

Fest tråder i bunnfargen som går lengre enn over 5 m ved å tvinne trådene om hverandre på vrangsiden av arbeidet. Utfør festingen på forskjellige steder, slik at de ikke kommer mellom samme masker i omganger etter hverandre. Fest dessuten alltid mønsterfargen med 3-4 maskers avstand fra mønsteret etter at mønsteret slutter.

Størrelsen på de ferdige bitene er ca 13 x 13 cm


Teppet består av totalt 36 biter, som sys sammen til slutt. Maskeantallet i start- og sluttkanten er likt på hver bit, og alle bitene har samme antall omganger. Derfor er det lett å sette bitene sammen.

 Kundeanmeldelser

43622