Mummi Puslespill 50 På kjøkkenet

50 brikker

Varenr:790105
Mummi Puslespill 50 På kjøkkenet 50 brikker
179,-

Bli med Mummitrollene til Mummidalen! Her møter du Mummimamma, Mummipappa, Snorkfrøken og Mummitrollet på kjøkkenet i Mummihsuet. Puslespillet er på 50 brikker og ferdig lagt er det 34 x 28 cm.

Det følger med et ark med bildet av ferdig puslet puslespill i esken.

-+
50+ på lager
Hele verden kjenner seg igjen i Mummitrollet og alle de andre som bor i Mummidalen. Det er ikke hvordan de ser ut, det er langt fra gjenkjennelig. Men det er typene, egenskapene, oppførselen og væremåtene. Det likner faktisk – på en prikk – oss mennesker i all vår mangfoldighet. Vi kjenner igjen de selvopptatte, de støttende og omsorgsfulle, de utforskende, opprørske og eventyrlystne. Vi kjenner igjen de feige, de brautende, de klagete. Og de nevrotiske. Og vi kjenner igjen hjelperne, de som strekker ut en hånd til de utstøtte, de små og ofte usynlige. Vi kjenner igjen byråkratene, nerdene, de som vil styre livene våre, og vi kjenner igjen det som truer oss.
Og så er det kjærligheten - til familien, til vennene, til hjemstedet – alt det som knytter mennesker sammen. Mummidalen er full av empati, av omsorg og anerkjennelse. Mummidalen er full av kjærlighet. Det finnes kosedyr av mange av figurene i Mummidalen. Det finnes kopper og tallerkener i emaljert stål, små bordbrett, pusle- og memospill og andre produkter som er ypperlige gaver. Mummiverden er stor.

Produktinformasjon

Vekt 350 gram
Lengde 20cm
Bredde 16cm
Høyde 5cm


Kundeanmeldelser

55906