Mummitrollet Nattlys i myk silikon

22 cm

Varenr:MM37165
Mummitrollet  Nattlys  i myk silikon 22 cm Mummitrollet  Nattlys  i myk silikon 22 cm Mummitrollet  Nattlys  i myk silikon 22 cm Mummitrollet  Nattlys  i myk silikon 22 cm
1 499,-
Mummitrollets nattlampe et nydelig og beroligende sovelys for alle små, og slår seg automatisk av etter 15 minutter. Lampen er laget av myk silikon og er 22 cm høy. Det svake og hvite lyset er veldig godt egnet for en kveld på barnerommet. Berør lampen for å justere på lysstyrken eller bruk fjernkontrollen som følger med. Fire forskjellige alternativer – tre lysstyrkenivåer og på/av. Lampen lades opp ved USB-C kabel. Strømforsyningsvelger i bunnen. Ikke egnet for barn under 3 år.
-+
8 på lager
Han er Mummipappa og Mummimammas eneste barn. Han er vennlig, trofast og modig. Hans beste venn er Snusmumrikken, men han forsvinner hver høst sørover – han liker å reise. Det gjør ikke Mummitrollet, han vil være hjemme. Og der er også Snorkfrøken som er veldig forelsket i ham, og han synes hun er vakker. Mummitrollet elsker vann, er god til å svømme og har flere ganger gjort bragder gjennom det, f.eks. reddet Lille My fra et isflak. Mummitrollet er også god til å planlegge.

Produktinformasjon

Vekt 557 gram
Lengde 13.5cm
Bredde 13.5cm
Høyde 22cm


Kundeanmeldelser

19