Mummi Nattlys Snorkfrøken

13 cm

Varenr:MM37173
Mummi Nattlys Snorkfrøken 13 cm Mummi Nattlys Snorkfrøken 13 cm Mummi Nattlys Snorkfrøken 13 cm Mummi Nattlys Snorkfrøken 13 cm Mummi Nattlys Snorkfrøken 13 cm
399,-
Mummi Snorkfrøken nattlys er et nydelig og beroligende sovelys for alle små, og slår seg automatisk av etter 15 minutter. Den hvite LED-lampen har en av- og på bryter under lampen. Overflaten er behagelig glatt og giftfri plast. CE-godkjent. Demobatterier er forhåndsinstallert men behøver 3 x LR44 batterier til daglig bruk. Ikke egnet for barn under 3 år .
-+
8 på lager
Snorkfrøken er kjæreste med Mummitrollet, som synes hun er veldig vakker. Hun har lange øyevipper og en blond lugg, og en gullring rundt den ene foten. Hun er veldig følsom og søker ofte trøst hos Mummitrollet. Snorkfrøken er flørtete, og vil gjerne leke leker om en vakker heltinne og en redningshelt av mummitype. «Skal vi leke at jeg er vidunderlig vakker, og at du bortfører meg», sier hun et sted. Men Snorkfrøken trår til når det trengs. Hun reddet for eksempel Mummitrollet fra en kjempeblekksprut ved å blende den med speilet sitt. Snorkfrøken er en snork. De likner veldig på mummitroll, men kan skifte farge på pelsen.

Produktinformasjon

Vekt 130 gram
Lengde 7.5cm
Bredde 7.5cm
Høyde 13cm


Kundeanmeldelser

22