Novita er en av få produsenter som kun tilvirker produktene sine i Finland eller England. Alle deres garnnøster kommer fra sauer fra Skandinavia eller det Skotske høylandet. 

 

Vi har laget ferdig garnpakker med herlige oppskrifter på alt fra sokker, skjerf og luer til gensere, jakke og babyteppe. Hver pakke kommer med oppskrift, samt det antallet nøster som du trenger til akkurat din størrelse. Vi har motiver innenfor Mummimamma, mummipappa, Lille my, snorkfrøken, Hattifnatter, Snorkfrøken og flere. Dette for å gjøre det enkelt og greit for deg å bestille.

Garnpakke - Mummitrollets løpegenser

Varenr:Mummi lopegenser
Garnpakke - Mummitrollets løpegenser Garnpakke - Mummitrollets løpegenser Garnpakke - Mummitrollets løpegenser
Farge
Størrelse
Fra 1 025,-

Denne nydelige genseren er en tidløs klassiker med Mummitrollet som løper rundt. Garnpakken inneholder mønster på norsk og god monteringsanvisning. Anbefalte strikkepinner er nr 4.

 

Genseren er strikket i Novita Muumit-garn.  Fargene er inspirert av Tove Janssons klassiske Mummi-bøker. Muumit er et mykt garn som er laget av 55 % merinoull og 45 % bomull.

 

Laget i Finland. Den ferdige genseren  kan vaskes i maskin på 30 grader.

 

50+ på lager

Design Minttu Wikberg


Størrelse XS/S(M/L)XL/XXL


Målene på den ferdige genseren


overvidde 120(132)144 cm
genserens lengde 65(67)69 cm
innvendig lengde på ermet 30(31)32 cm


Garnforbruk Novita Muumit


Knøttet (400)550(650)750 g og
Mummitrollet (007) 50 g


Rundpinner (40 og 80 cm) nr 4 samt strømpepinner nr 4


Strikketeknikker:

Ribbemønster frem og tilbake: strikk *3 r, 1 v* og gjenta *–* ut omgangen. Strikk de rette m rett og de vrange m vrangt på vrangen. Glattstrikk frem og tilbake: strikk m rett på retten og vrangt på vrangen. Ribbemønster rundt: strikk *3 r, 1 v* og gjenta *–*. Glattstrikk rundt: strikk alle omgangene rett.


Mummitroll-figuren strikkes som intarsia etter diagrammet. Intarsia betyr at du tar et eget nøste til hver fargedel og tvinner trådene i de forskjellige fargene om hverandre på vrangen i overgangene i hvert lag, slik at det ikke oppstår hull.

Tetthet 22 m glattstrikk = 10 cm

Merk For- og bakstykket strikkes frem og tilbake som en sammenhengende del opp til armåpningene, og sømmen sys på høyre side.Kundeanmeldelser

37638