Emaljekopper og glass

 

 

Emaljekopper er en av våre bestselgende produktkategorier og egner ser like godt inne som utendørs. De tidløse emaljekoppene består av en kjerne i karbonstål, dobbeltbelagt med emalje av høy kvalitet, noe som gjør dem slitesterke og varige. Vi har emaljekopper i flere størrelser i ulike design med Mummi, Pippi og Emil, samt den fine serien Nordic, med motiv av dyr hentet fra den nordiske naturen.

 

Muurla Glasssugerør 4 pk

18 cm Muurla

Varenr:6416114964956
Muurla Glasssugerør 4 pk 18 cm   Muurla Muurla Glasssugerør 4 pk 18 cm   Muurla Muurla Glasssugerør 4 pk 18 cm   Muurla
129,-
Et must-have til de flotteste drinker på festen! Unngå bruk og kast ved å velge gjenbrukbare og miljøvennlige sugerør. Sugerør av glass som kan brukes igjen og igjen i klart glass. Enkle å rengjøre med den smarte børsten som følger med. Kommer i pakke med 4 styk. Kan vaskes i oppvaskmaskin, men vi anbefaler håndvask og bruk av renser som ligger i pakken.
-+
20+ på lager
Muurla sine glassprodukter som flasker, vaser, telysholdere og glassfat er laget av blyfritt kalkglass. Det eldgamle tradisjonelle materialet kan bearbeides på flere måter for å lage ulike produkter. Vi prioriterer å ha de beste råvarene sammen med svært dyktige glassblåsere.

Produktinformasjon

Vekt 72 gram
Lengde 9.5cm
Bredde 2cm
Høyde 2.1cm


Kundeanmeldelser

586