Norgesglass Drikkedispenser 6 liter

Norgesglass

Varenr:NG212373
Norgesglass Drikkedispenser 6 liter Norgesglass Norgesglass Drikkedispenser 6 liter Norgesglass Norgesglass Drikkedispenser 6 liter Norgesglass Norgesglass Drikkedispenser 6 liter Norgesglass Norgesglass Drikkedispenser 6 liter Norgesglass
489,-Kampanjepris
699,-Ordinær pris
Et lekent tilskudd til festbordet! Drikkedispenseren fra Norgesglasset gjør det enkelt å få i seg rikelig med væske på varme sommerdager, og er et morsomt tilskudd til frokosten eller sommerfesten. Fyll dispenseren med fersk frukt, isbiter eller en deilig drink – kun fantasien setter grenser. Kombiner dispenseren med Seidel-glassene fra Norgesglass til servering, perfekt for små barn i farta. Drikkedispenseren rommer 6 liter og vaskes enkelt for hånd.
-+
14 på lager
Norgesglasset med den karakteristiske Norge-logoen kom først på markedet i 1902. Det var en formpresset glasskrukke som dannet en lufttett oppbevaring. Dette gjorde at husmødre kunne konservere mat og drikke over lenger tid. Gjennom årene har det originale designet holdt sin form og med et stadig økt fokus på økologisk, kortreist og hjemmelaget mat har den kommet for å bli. Vi har et spennende sortimentet som inneholder drikkeglass, glasskrukker, Norgesflasker i alle størrelser og fasonger.

Produktinformasjon

Vekt 2700 gram
Lengde 24cm
Bredde 24cm
Høyde 38cm


Kundeanmeldelser

1031