Emaljekopper og glass

 

 

Emaljekopper er en av våre bestselgende produktkategorier og egner ser like godt inne som utendørs. De tidløse emaljekoppene består av en kjerne i karbonstål, dobbeltbelagt med emalje av høy kvalitet, noe som gjør dem slitesterke og varige. Vi har emaljekopper i flere størrelser i ulike design med Mummi, Pippi og Emil, samt den fine serien Nordic, med motiv av dyr hentet fra den nordiske naturen.

 

Pippi Emaljekopp - Pippi og hesten

1,5 dl Pippi Langstrømpe

Varenr:6416114961894
Pippi Emaljekopp - Pippi og hesten 1,5 dl  Pippi Langstrømpe Pippi Emaljekopp - Pippi og hesten 1,5 dl  Pippi Langstrømpe Pippi Emaljekopp - Pippi og hesten 1,5 dl  Pippi Langstrømpe Pippi Emaljekopp - Pippi og hesten 1,5 dl  Pippi Langstrømpe
199,-
Liten og vakker emaljekopp for de minste hendene. Emaljekoppen har en myk kantovergang for å skape en behagelig overflate å drikke fra. Emaljekoppen er godkjent for bruk på komfyr, induksjonsplate, ovnen og i oppvaskmaskin. Må ikke brukes i mikrobølgeovn. Koppene er håndlaget og kan derfor variere noe i utseende.
-+
Forventet 06.03.2024
Emalje har vært et tradisjonelt materiale for kjøkkenutstyr og vil vekke minner for mange. I de siste årene har dette materialet gjenvunnet popularitet takket være den utrolige holdbarheten. Alle Muurla emaljeprodukter er laget for hånd med eksepsjonell kvalitet, både i materiale og design. Muurla emaljeprodukter består av en kjerne i karbonstål, som er dobbeltbelagt med emalje.

Produktinformasjon

Vekt 88 gram
Lengde 7cm
Bredde 8cm
Høyde 6cm


Kundeanmeldelser

557