Mummi 350 brikker Tegneserie 3

350 brikker

Varenr:40855603
Mummi 350 brikker Tegneserie 3 350 brikker Mummi 350 brikker Tegneserie 3 350 brikker
249,-
De fine og detaljerte illustrasjonene til puslespillserien Mummi-tegneserieomslag kommer fra omslagene til Tove Janssons originale tegneserier. Størrelsen på det ferdige puslespillet med 1000 brikker er 48 x 34 cm. Laget i Finland av resirkulert kartong.
-+
50+ på lager
Hele verden kjenner seg igjen i Mummitrollet og alle de andre som bor i Mummidalen. Det er ikke hvordan de ser ut, det er langt fra gjenkjennelig. Men det er typene, egenskapene, oppførselen og væremåtene. Det likner faktisk – på en prikk – oss mennesker i all vår mangfoldighet. Vi kjenner igjen de selvopptatte, de støttende og omsorgsfulle, de utforskende, opprørske og eventyrlystne. Vi kjenner igjen de feige, de brautende, de klagete. Og de nevrotiske. Og vi kjenner igjen hjelperne, de som strekker ut en hånd til de utstøtte, de små og ofte usynlige. Vi kjenner igjen byråkratene, nerdene, de som vil styre livene våre, og vi kjenner igjen det som truer oss.
Og så er det kjærligheten - til familien, til vennene, til hjemstedet – alt det som knytter mennesker sammen. Mummidalen er full av empati, av omsorg og anerkjennelse. Mummidalen er full av kjærlighet. Det finnes kosedyr av mange av figurene i Mummidalen. Det finnes kopper og tallerkener i emaljert stål, små bordbrett, pusle- og memospill og andre produkter som er ypperlige gaver. Mummiverden er stor.

Produktinformasjon

Vekt 340 gram
Lengde 20cm
Bredde 20cm
Høyde 5.5cm


Kundeanmeldelser

72370