Paw Patrol Servise 3 deler - Rosa

Paw Patrol

Varenr:9130
Paw Patrol Servise 3 deler - Rosa Paw Patrol
195,-Kampanjepris
389,-Ordinær pris
Barneservise med motive fra Paw Patrol universet. Settet inneholder en tallerken, en skål og en kopp. Koppen rommer 2,25 dl og bollen 3,5 dl. Diameteren på tallerkenen er 20 cm. Håndvask anbefales, ikke i mikrobølgeovn.
-+
20+ på lager

Super søtt spisesett med detaljerte motiver fra Paw Patrol-universet som vil gjøre ethvert måltid litt morsommere for barna. Dette spisesettet er en perfekt start når den lille begynner å spise på egen hånd. Spisestellet er laget av melamin (BPA-fritt) som er praktisk, slitesterkt og er helt essensielt for hverdagen, piknik og mye mer. Spisesettet gir en følelse av en flott finish og en utrolig god kvalitet.

 

Barn vil elske å ha sitt helt eget søte, dekorerte spisesett med Paw Patrol. Dette spisestuesettet er en fantastisk gaveide til bursdager eller jul. Å dele måltider med barna dine er en fantastisk sjanse til å koble sammen og lære dem viktige livsferdigheter. Middager hjelper barna med å forbedre språk, kommunikasjon og sosiale ferdigheter, noe som gjør det lettere for dem å uttrykke seg og utvide ordforrådet. Ytterligere barn kan lære bordskikk, dele og ta svinger, og forbedre deres sosiale interaksjoner. Dette settet kan også hjelpe barn med å utvikle bedre hånd-øye-koordinasjon, en ferdighet som kommer godt med i mange aktiviteter.

Produktinformasjon

Vekt 270 gram
Lengde 27cm
Bredde 9cm
Høyde 24cm


Kundeanmeldelser

77733