Blafre rullesekk - 18L gul og lys lilla

10 år +

Varenr:2441
Blafre rullesekk - 18L gul og lys lilla 10 år + Blafre rullesekk - 18L gul og lys lilla 10 år + Blafre rullesekk - 18L gul og lys lilla 10 år +
1 099,-
Passer store barn eller voksne. God på ryggen med myke og solide skulderreimer. Ca. 18 liter. Med rulletopp som kan rulles ned ved behov. Utvendig glidelomme til småting, samt flaskelomme på motsatt side og en innvendig rygglomme. Vannavstøtende stoff og maskinvask på 30 grader. Vil du at sekken skal tåle ekstra mye regnvær så er det lurt å impregnere stoffet innimellom.
-+
50+ på lager
Rullesekken er moderne og funksjonell, med mulighet til å rulle ned lokket etter behov. Dermed er det god plass til klær eller annet man trenger i barnehagen og skolen, og du justerer selv størrelsen på sekken. Sekken er laget i vannavstøtende kanvas av 100% bomull, og tåler maskinvask på 30 grader. Gled deg til å se nærmere på detaljene. Sekken har brede bærereimer som gir god støtte for barnets rygg. I tillegg sørger brystspennen for jevn fordeling av vekten. Inni sekken finnes en praktisk flaskelomme og rygglomme til bøker eller nettbrett. Spennen foran er utviklet i metall og designet spesielt med tanke på enkel åpning og lukking av sekken. De morsomme fargene gir sekken et lekent preg - samtidig som linjene tilfører et moderne uttrykk. Rullesekken finnes i 3 størrelser fra barn til voksen, og flere morsomme fargekombinasjoner. Se også matchende gymnett og pennal.

Produktinformasjon

Vekt 500 gram
Lengde 35cm
Bredde 14cm
Høyde 38cm


Kundeanmeldelser

69525