Blafre matboks i plast - Traktor

Marineblå

Varenr:7586
Blafre matboks i plast - Traktor Marineblå Blafre matboks i plast - Traktor Marineblå Blafre matboks i plast - Traktor Marineblå
189,-
Se på denne fantastiske matboksen med to praktiske rom inni boksen. Traktoren stortrives dessuten i bilvasken (den under kjøkkenbenken). Resirkulerbar og BPA-fri plast.
-+
50+ på lager
Denne matboksen er designet, utviklet og produsert i Norge - klar for å romme svett brunost eller hjerteformede agurkbiter. Kvaliteten er tipptopp, uten snuskete stoffer som BPA. Traktoren stortrives dessuten i bilvasken (den under kjøkkenbenken). Ikke bruk i mikrobølgeovn. Hvordan er boksene å åpne for barn? Vi har jobbet mye med åpningsmekanismen. Traktoren og elefanten er smalest på midten og derfor enklest å åpne for små barnehender - boksene er gode å gripe i og enkle å åpne. Alle typene (traktor, ugle og elefant) er enklest å åpne når det er mat (og dermed vekt) i boksene. Da kan man enkelt løfte lokket opp og av. Uglematboksen har også ekstra gripetak bak, siden den har litt rausere magemål (glad i mat...) enn traktoren og elefanten.

Produktinformasjon

Vekt 165 gram
Lengde 14cm
Bredde 11cm
Høyde 6cm


Kundeanmeldelser

70515