Blafre koffertboks - Ha en fin dag

Varenr:9101
Blafre koffertboks - Ha en fin dag Blafre koffertboks - Ha en fin dag Blafre koffertboks - Ha en fin dag Blafre koffertboks - Ha en fin dag
100,-Kampanjepris
199,-Ordinær pris
Kan brukes til mange ting. Plastboksene våre passer inni. Godkjent for matoppbevaring. For å skåne mønsteret og unngå rust bør ikke metallboksene vaskes i oppvaskmaskin eller stå fuktig. Alle metallbokser av denne typen bør vaskes for hånd med fuktig klut og tørkes godt.
-+
7 på lager
BLAFRE møtte Ståle i duskregn en sensommerdag i Nord-Norge, på et arrangement der vi begge snakket om norsk gründerskap og kreativitet. Det tok ikke lange tiden før vi skjønte at vi måtte leke sammen. Vi har laget matbokser i årevis og elsker hverdagsmåltider og så dukker energiske Ståle opp med sine matpakketegninger! Sammen har vi utviklet produktserien Ha en fin dag. Kanskje inspirerer den deg til å lage dine egne matpakketegninger. Unike ting og norsk design har alltid vært viktig for BLAFRE, og derfor er vi stolte av å presentere dette samarbeidet. Ha en fin dag er produsert i et begrenset antall. Sikre deg denne unike BLAFRE-serien i dag!

Produktinformasjon

Vekt 280 gram
Lengde 19cm
Bredde 16cm
Høyde 8cm


Kundeanmeldelser

71091