Kjøkkenprodukter med Mummi motiv

Slikkepott og kakeform Lille My

21 cm

Varenr:61273039P
Slikkepott og kakeform Lille My 21 cm
219,-
Morsom gaveide - Slikkepott og pepperkakeform sammen. Slikkepotten er i silikon med bilde av Lille My og på begge sider. Pepperkakeformen har en hvit silikonkant på den ene siden, så den er myk og behaglig for små hender å jobbe med. Håndvask anbefales.
-+
Ikke på lager (28 dager)

Hele verden kjenner seg igjen i Mummitrollet og alle de andre som bor i Mummidalen. Det er ikke hvordan de ser ut, det er langt fra gjenkjennelig. Men det er typene, egenskapene, oppførselen og væremåtene. Det likner faktisk – på en prikk – oss mennesker i all vår mangfoldighet. Vi kjenner igjen de selvopptatte, de støttende og omsorgsfulle, de utforskende, opprørske og eventyrlystne. Vi kjenner igjen de feige, de brautende, de klagete. Og de nevrotiske. Og vi kjenner igjen hjelperne, de som strekker ut en hånd til de utstøtte, de små og ofte usynlige. Vi kjenner igjen byråkratene, nerdene, de som vil styre livene våre, og vi kjenner igjen det som truer oss.
Og så er det kjærligheten - til familien, til vennene, til hjemstedet – alt det som knytter mennesker sammen. Mummidalen er full av empati, av omsorg og anerkjennelse. Mummidalen er full av kjærlighet. Det finnes kosedyr av mange av figurene i Mummidalen. Det finnes kopper og tallerkener i emaljert stål, små bordbrett, pusle- og memospill og andre produkter som er ypperlige gaver. Mummiverden er stor.

Produktinformasjon

Vekt 50 gram
Lengde 6.5cm
Bredde 21cm
Høyde 3cm


Kundeanmeldelser