Kjøkkenprodukter med Mummi motiv

Mummi oppbevaringsboks Kaffe

11,5 x 19,5 cm

Varenr:732006
Mummi oppbevaringsboks Kaffe 11,5 x 19,5 cm Mummi oppbevaringsboks Kaffe 11,5 x 19,5 cm
219,-
Få en herlig start på dagen med disse flotte Mummi oppbevaringsboksene i tinn. De kommer i sarte pastellfarger – lekre sammen eller hver for seg. Her kommer ingen unna en god start på dagen. God morgen til havregryn eller cerealer, kaffe og te – hva du måtte ønske. Håndvask og grundig tørking anbefales.
-+
20+ på lager
Hele verden kjenner seg igjen i Mummitrollet og alle de andre som bor i Mummidalen. Det er ikke hvordan de ser ut, det er langt fra gjenkjennelig. Men det er typene, egenskapene, oppførselen og væremåtene. Det likner faktisk – på en prikk – oss mennesker i all vår mangfoldighet. Vi kjenner igjen de selvopptatte, de støttende og omsorgsfulle, de utforskende, opprørske og eventyrlystne. Vi kjenner igjen de feige, de brautende, de klagete. Og de nevrotiske. Og vi kjenner igjen hjelperne, de som strekker ut en hånd til de utstøtte, de små og ofte usynlige. Vi kjenner igjen byråkratene, nerdene, de som vil styre livene våre, og vi kjenner igjen det som truer oss.
Og så er det kjærligheten - til familien, til vennene, til hjemstedet – alt det som knytter mennesker sammen. Mummidalen er full av empati, av omsorg og anerkjennelse. Mummidalen er full av kjærlighet. Det finnes kosedyr av mange av figurene i Mummidalen. Det finnes kopper og tallerkener i emaljert stål, små bordbrett, pusle- og memospill og andre produkter som er ypperlige gaver. Mummiverden er stor.

Produktinformasjon

Materiale Metall
Vekt 240 gram
Lengde 11cm
Bredde 11cm
Høyde 19cm


Kundeanmeldelser

46414