Kjøkkenprodukter med Mummi motiv

Mummi oppbevaringsbokser - Blomst

Sett a 3 stk

Varenr:732024
Mummi oppbevaringsbokser - Blomst Sett a 3 stk Mummi oppbevaringsbokser - Blomst Sett a 3 stk Mummi oppbevaringsbokser - Blomst Sett a 3 stk
499,-

Dekorative og søte Mummi bokser i i tinn fra vår egenproduserte kolleksjon. Boksene er fine til knekkebrød, kaker, småsaker – eller hva du måtte ønske. Fine hjemme og supre til å gi bort i gave. Med eller uten noe i. Håndvask og grundig tørking anbefales.

Størrelse:

Liten: 9 x 9 x 11 cm.

Medium: 12 x 12 x 14,5 cm

Stor: 15 x 15 x 18 cm

-+
50+ på lager
Hele verden kjenner seg igjen i Mummitrollet og alle de andre som bor i Mummidalen. Det er ikke hvordan de ser ut, det er langt fra gjenkjennelig. Men det er typene, egenskapene, oppførselen og væremåtene. Det likner faktisk – på en prikk – oss mennesker i all vår mangfoldighet. Vi kjenner igjen de selvopptatte, de støttende og omsorgsfulle, de utforskende, opprørske og eventyrlystne. Vi kjenner igjen de feige, de brautende, de klagete. Og de nevrotiske. Og vi kjenner igjen hjelperne, de som strekker ut en hånd til de utstøtte, de små og ofte usynlige. Vi kjenner igjen byråkratene, nerdene, de som vil styre livene våre, og vi kjenner igjen det som truer oss.
Og så er det kjærligheten - til familien, til vennene, til hjemstedet – alt det som knytter mennesker sammen. Mummidalen er full av empati, av omsorg og anerkjennelse. Mummidalen er full av kjærlighet. Det finnes kosedyr av mange av figurene i Mummidalen. Det finnes kopper og tallerkener i emaljert stål, små bordbrett, pusle- og memospill og andre produkter som er ypperlige gaver. Mummiverden er stor.

Produktinformasjon

Materiale Metall
Vekt 630 gram
Lengde 15.5cm
Bredde 15.5cm
Høyde 18cm


Kundeanmeldelser

50048