Novita er en av få produsenter som kun tilvirker produktene sine i Finland eller England. Alle deres garnnøster kommer fra sauer fra Skandinavia eller det Skotske høylandet. 

 

Vi har laget ferdig garnpakker med herlige oppskrifter på alt fra sokker, skjerf og luer til gensere, jakke og babyteppe. Hver pakke kommer med oppskrift, samt det antallet nøster som du trenger til akkurat din størrelse. Vi har motiver innenfor Mummimamma, mummipappa, Lille my, snorkfrøken, Hattifnatter, Snorkfrøken og flere. Dette for å gjøre det enkelt og greit for deg å bestille.

Garnpakke - Mummipappa Votter

Voksen størrelse

Varenr:780102
Votter med motiv av Mummipappa Votter med motiv av Mummipappa Votter med motiv av Mummipappa Votter med motiv av Mummipappa Votter med motiv av Mummipappa
379,-

Gode ullvotter med Mummipappa. Garnpakken inneholder mønster og monteringsanvisning på norsk. Anbefalt strikkepinne er nr. 3, men  kommer ann på ditt eget strikkelag. 

 

Novita Muumitalo er laget av 75 % ull og 25 % polyamid.

 

Garnet  er laget i Finland. De ferdige vottene  kan vaskes i maskin på 40 grader. 

 

-+
Ikke på lager (12 dager)

Design Sisko Sälpäkivi


Størrelse Herre


Garnforbruk Novita Muumitalo


Hufsa (176) litt under 100 g,
Stinky (099) 50 g og
Mummitrollet (007) litt under 50 g


Rundpinner nr 3 og 3½ eller etter eget håndlag.


Strikketeknikker Ribbemønster frem og tilbake: strikk *2 r, 2 v* og gjenta *–* ut omgangen. Strikk de rette m rett og de vrange m vrangt på vrangen. Glattstrikk frem og tilbake: strikk m rett på retten og vrangt på vrangen. Glattstrikk rundt: strikk alle omgangene rett.


Mummipappa- og hattemønsteret strikkes etter diagrammet som intarsia. Intarsia betyr at du tar et eget nøste til hver fargedel og tvinner trådene i de forskjellige fargene om hverandre på vrangen i overgangene i hvert lag, slik at det ikke oppstår hull.


Tetthet 24 m glattstrikk = 10 cm


Merk Vottene strikkes frem og tilbake, og sidesømmen sys sammen til slutt.Kundeanmeldelser

37566