Novita er en av få produsenter som kun tilvirker produktene sine i Finland eller England. Alle deres garnnøster kommer fra sauer fra Skandinavia eller det Skotske høylandet. 

 

Vi har laget ferdig garnpakker med herlige oppskrifter på alt fra sokker, skjerf og luer til gensere, jakke og babyteppe. Hver pakke kommer med oppskrift, samt det antallet nøster som du trenger til akkurat din størrelse. Vi har motiver innenfor Mummimamma, mummipappa, Lille my, snorkfrøken, Hattifnatter, Snorkfrøken og flere. Dette for å gjøre det enkelt og greit for deg å bestille.

Garnpakke - Mummimamma sokker

1 par

Varenr:780115
Stripete sokker med Mummimamma motiv. Stripete sokker med Mummimamma motiv. Stripete sokker med Mummimamma motiv. Stripete sokker med Mummimamma motiv.
435,-

Ett par nydelige sokker med Mummimamma. Garnpakken inneholder mønster og monteringsanvisning på norsk. Anbefalt strikkepinne er nr. 3 - 3,5 , men  kommer ann på ditt eget strikkelag. 

 

Novita Muumitalo er laget av 75 % ull og 25 % polyamid.  

 

Garnet er laget i Finland. De ferdige sokkene  kan vaskes i maskin på 40 grader. 

 

-+
20+ på lager

Design Minttu Wikberg


Skostørrelse ca. 34(38)42


Garnforbruk Novita Muumitalo


Mummitrollet (007) litt under 100(100)100 g,
Lille My (583) litt under 100(100)100 g og
litt Stinky (099) til brodering


Pinner nr 3-3½ eller etter eget håndlag


Strikketeknikker Ribbestrikk rundt: strikk *2 r, 2 v* og gjenta *–*. Glattstrikk rundt: strikk alle omgangene rett. Mønsterstrikk rundt: strikk glattstrikk etter diagrammet og oppskriften. Intarsia rundt: strikk m rett på retten og vrangt på vrangen etter oppskriften.

Ta et eget nøste til hver fargedel, og tvinn alltid garnene i de forskjellige fargene om hverandre på vrangen i overgangene i hver omgang, slik at det ikke oppstår åpninger.


Tetthet 25 m glattstrikk = 10 cmKundeanmeldelser

37584