Novita er en av få produsenter som kun tilvirker produktene sine i Finland eller England. Alle deres garnnøster kommer fra sauer fra Skandinavia eller det Skotske høylandet. 

 

Vi har laget ferdig garnpakker med herlige oppskrifter på alt fra sokker, skjerf og luer til gensere, jakke og babyteppe. Hver pakke kommer med oppskrift, samt det antallet nøster som du trenger til akkurat din størrelse. Vi har motiver innenfor Mummimamma, mummipappa, Lille my, snorkfrøken, Hattifnatter, Snorkfrøken og flere. Dette for å gjøre det enkelt og greit for deg å bestille.

Garnpakke - Mummi lue med dusk rosa

Novita Mummitalo garn

Varenr:780132
Rosa lue med mummi motiv Rosa lue med mummi motiv
FargeRosa
290,-
Flott og varm lue i Mummi garn.  Garnpakken inneholder oppskriftshefte med mønster og monteringsanvisning.  Anbefalt strikkepinne er nr. 3,5 , men  kommer ann på ditt eget strikkelag.  Mummitrollet strikkes etter diagram som som intarasia. 22m glattstrikk = 10 cm. 
 
Novita Muumitalo er laget av 75 % ull og 25 % polyamid.
Garnet  er laget i Finland.  Den ferdige luen  kan vaskes i maskin på 40 grader. 

 

-+
50+ på lager

Design Minttu Wikberg


Størrelse Omkretsen på luen er omtrent 54 cm


Garnforbruk Novita Muumitalo


Snorkfrøken (507) litt under 100 g og
Mummitrollet (007) litt under 50 g og litt til dusken


Rundpinne (40 cm) nr 3½ eller etter eget håndlag og
Strømpepinner nr 3½ eller etter eget håndlag til fellingen


Strikketeknikker:

Ribbestrikk rundt: strikk *2 r, 2 v* og gjenta *–*. Glattstrikk rundt: strikk alle omgangene rett. Intarsiastrikk rundt: strikk etter oppskriften.
Mummitroll-mønsteret strikkes etter diagrammet som intarsia. Intarsia betyr at du tar et eget nøste til hver fargedel og tvinner trådene i de forskjellige fargene om hverandre på vrangen i overgangene i hvert lag, slik at det ikke oppstår hull.

Tetthet 22 m glattstrikk = 10 cmKundeanmeldelser

49598