Novita er en av få produsenter som kun tilvirker produktene sine i Finland eller England. Alle deres garnnøster kommer fra sauer fra Skandinavia eller det Skotske høylandet. 

 

Vi har laget ferdig garnpakker med herlige oppskrifter på alt fra sokker, skjerf og luer til gensere, jakke og babyteppe. Hver pakke kommer med oppskrift, samt det antallet nøster som du trenger til akkurat din størrelse. Vi har motiver innenfor Mummimamma, mummipappa, Lille my, snorkfrøken, Hattifnatter, Snorkfrøken og flere. Dette for å gjøre det enkelt og greit for deg å bestille.

Garnpakke - Mummipappa sokker

Str 30-38

Varenr:780243
Garnpakke - Mummipappa sokker Str 30-38
Størrelse
173,-
Morsomme, myke og deilige sokker i Mummi garn.  Garnpakken inneholder oppskriftshefte med mønster fra str. 30 til 46 samt en step-by-step oppskrift på hvordan lære å strikke sokker.  Anbefalt strikkepinne er nr. 3,5 , men  kommer ann på ditt eget strikkelag. Ønsker du å strikke i herrestørrelse bør du ved siden av strikkepakken bestille et ekstra nøste i samme farge.  22m glattstrikk = 10 cm. 
 
Novita  Muumihahmot garn er laget av 75 % ull og 25 % polyamid.
Garnet  er laget i Finland.  De ferdige sokkene  kan vaskes i maskin på 40 grader. 
-+
11 på lager
Hele verden kjenner seg igjen i Mummitrollet og alle de andre som bor i Mummidalen. Det er ikke hvordan de ser ut, det er langt fra gjenkjennelig. Men det er typene, egenskapene, oppførselen og væremåtene. Det likner faktisk – på en prikk – oss mennesker i all vår mangfoldighet. Vi kjenner igjen de selvopptatte, de støttende og omsorgsfulle, de utforskende, opprørske og eventyrlystne. Vi kjenner igjen de feige, de brautende, de klagete. Og de nevrotiske. Og vi kjenner igjen hjelperne, de som strekker ut en hånd til de utstøtte, de små og ofte usynlige. Vi kjenner igjen byråkratene, nerdene, de som vil styre livene våre, og vi kjenner igjen det som truer oss.
Og så er det kjærligheten - til familien, til vennene, til hjemstedet – alt det som knytter mennesker sammen. Mummidalen er full av empati, av omsorg og anerkjennelse. Mummidalen er full av kjærlighet.


Kundeanmeldelser

62188