Konserveringsglass med skrulokk 2l

Norgesglass

Varenr:1207766
Konserveringsglass med skrulokk 2l Norgesglass Konserveringsglass med skrulokk 2l Norgesglass Konserveringsglass med skrulokk 2l Norgesglass
104,-Kampanjepris
149,-Ordinær pris
Dette er Norgesglasset slik vi kjenner det. Tradisjonellt med skrulokk. Det kan brukes til sylting, hermetisering og oppbevaring av mat. Det er solid og praktisk og fint å bruke til dekorering. Dette store fine glasset rommer 2 liter. Kan vaskes i oppvaskmaskin. For best vaskeresultat demonter lokket og vask delene separat. Ved gjenbruk til sylting, safting og hermetisering anbefaler vi å bruke ny gummistrikk. Finnes også i flere størrelser!
-+
Forventet 30.04.2024
Norgesglasset med den karakteristiske Norge-logoen kom først på markedet i 1902. Det var en formpresset glasskrukke som dannet en lufttett oppbevaring. Dette gjorde at husmødre kunne konservere mat og drikke over lenger tid. Gjennom årene har det originale designet holdt sin form og med et stadig økt fokus på økologisk, kortreist og hjemmelaget mat har den kommet for å bli. Vi har et spennende sortimentet som inneholder drikkeglass, glasskrukker, Norgesflasker i alle størrelser og fasonger.

Produktinformasjon

Vekt 600 gram
Lengde 1250cm
Bredde 1250cm
Høyde 22.5cm


Kundeanmeldelser

1010