Konserveringsglass hengslet lokk 0,1l

Norgesglass

Varenr:NG212252
Konserveringsglass hengslet lokk 0,1l Norgesglass Konserveringsglass hengslet lokk 0,1l Norgesglass Konserveringsglass hengslet lokk 0,1l Norgesglass
48,-Kampanjepris
69,-Ordinær pris
Oppbevaringsglass med hengslet lokk. Glasset kan brukes til sylting, hermetisering, og oppbevaring av mat og søtsaker. Det er solid og praktisk, og ypperlig å bruke til dekorering for å få en litt landlig og tradisjonell følelse. Eller kanskje som en gave til noen du er glad i, fylt med hjemmelagde pikekyss, karameller, eller drops? Kan vaskes i oppvaskmaskin. For best vaskeresultat demonter lokket og vask delene separat. Ved gjenbruk til sylting, safting og hermetisering anbefaler vi å bruke ny gummistrikk. Finnes også i flere størrelser!
-+
50+ på lager
Norgesglasset med den karakteristiske Norge-logoen kom først på markedet i 1902. Det var en formpresset glasskrukke som dannet en lufttett oppbevaring. Dette gjorde at husmødre kunne konservere mat og drikke over lenger tid. Gjennom årene har det originale designet holdt sin form og med et stadig økt fokus på økologisk, kortreist og hjemmelaget mat har den kommet for å bli. Vi har et spennende sortimentet som inneholder drikkeglass, glasskrukker, Norgesflasker i alle størrelser og fasonger.

Produktinformasjon

Vekt 200 gram
Lengde 6cm
Bredde 6cm
Høyde 8cm


Kundeanmeldelser

1029