Norgesglass Norgesflasken 750 ml

Norgesglass

Varenr:NG30004
Norgesglass Norgesflasken 750 ml Norgesglass Norgesglass Norgesflasken 750 ml Norgesglass Norgesglass Norgesflasken 750 ml Norgesglass Norgesglass Norgesflasken 750 ml Norgesglass Norgesglass Norgesflasken 750 ml Norgesglass
69,-Kampanjepris
99,-Ordinær pris
Norgesflasken er ideell til alle typer safting. Den er lekker på bordet, kjempe søt på hytta og perfekt til barnebursdager. Flasken kommer med skrukork som gjør flasken tett. Rommer 330ml. Flaskene tåler 1 bar (15psi) trykk, kan kokes og fryses. Flaskene egner seg ikke til væsker med kullsyre eller produkter som gjæres på flasken. Kan vaskes i oppvaskmaskinen. Flasken finnes også i flere størrelser!
-+
ikke på lager (28 dager)
Norgesglasset med den karakteristiske Norge-logoen kom først på markedet i 1902. Det var en formpresset glasskrukke som dannet en lufttett oppbevaring. Dette gjorde at husmødre kunne konservere mat og drikke over lenger tid. Gjennom årene har det originale designet holdt sin form og med et stadig økt fokus på økologisk, kortreist og hjemmelaget mat har den kommet for å bli. Vi har et spennende sortimentet som inneholder drikkeglass, glasskrukker, Norgesflasker i alle størrelser og fasonger.

Produktinformasjon

Vekt 550 gram
Lengde 8.3cm
Bredde 8.3cm
Høyde 23cm


Kundeanmeldelser

1040