Mummi Notatbok A5 Fisketur

Mummi

Varenr:730017
Mummi Notatbok A5 Fisketur Mummi
129,-
Mummi notatbok 192 sider med linjer - med Mummimamma og Snusmumrikken. Skriveboken har spiral som gjør den fleksibel og kan brukes til hva du måtte ønske, notatbok/skrivebok, oppskriftsbok eller annet. Det er og en hyggelig gave å gi bort.
-+
50+ på lager
Hele verden kjenner seg igjen i Mummitrollet og alle de andre som bor i Mummidalen. Det er ikke hvordan de ser ut, det er langt fra gjenkjennelig. Men det er typene, egenskapene, oppførselen og væremåtene. Det likner faktisk – på en prikk – oss mennesker i all vår mangfoldighet. Vi kjenner igjen de selvopptatte, de støttende og omsorgsfulle, de utforskende, opprørske og eventyrlystne. Vi kjenner igjen de feige, de brautende, de klagete. Og de nevrotiske. Og vi kjenner igjen hjelperne, de som strekker ut en hånd til de utstøtte, de små og ofte usynlige. Vi kjenner igjen byråkratene, nerdene, de som vil styre livene våre, og vi kjenner igjen det som truer oss.
Og så er det kjærligheten - til familien, til vennene, til hjemstedet – alt det som knytter mennesker sammen. Mummidalen er full av empati, av omsorg og anerkjennelse. Mummidalen er full av kjærlighet. Det finnes kosedyr av mange av figurene i Mummidalen. Det finnes kopper og tallerkener i emaljert stål, små bordbrett, pusle- og memospill og andre produkter som er ypperlige gaver. Mummiverden er stor.

Produktinformasjon

Vekt 275 gram
Lengde 16cm
Bredde 1.6cm
Høyde 21cm


Kundeanmeldelser

1056